Eindelijk weer een update

22/02/2015

Dat was lang geleden: november 2013 was de laatste update van deze site. Toen was ik 20 weken zwanger, en had ik er geen puf meer voor.

In de tussentijd heb ik een prachtige zoon gekregen (in april 2014), ben ik alweer een tijd enthousiast aan het werk in een nieuw project (sinds juni 2014) en heb ik ook heus wel wat geschreven, maar was mijn website even wat minder belangrijk dan bijvoorbeeld mijn kind 🙂

Zie bijvoorbeeld mijn blog – evateuling.blogspot.com voor artikeltjes over sport en meer persoonlijke verhalen over borstvoeding, en mijn pagina op Sciencepalooza voor wetenschappelijke stukjes.

En ook deze website, waarop ik mijn leukste/beste/meest gelezen stukken plaats zal ik weer beter gaan bijhouden. Ik beloof het! Ik ben vandaag alvast begonnen met de pagina’s over mij, communicatie en het plaatsen van een aantal stukken van de afgelopen 1.5 jaar. Blijf terugkomen! 

 

Leave a Comment